Wolfhaag 7 - Vaals Prijs 475.000 Eur
Home
Foto's binnen
Foto's buiten
Ligging - Leven in Vaals
Bouwtekeningen
Kaart
Energielabel
Contact

Te koop Villa in Vaals

Wonen als op vakantie

Leven in en met de natuur

  • Prachtige ligging
  • Uitzicht op het heuvelland
  • Gegarandeerd niet bebouwbare omgeving
  • Beschermd natuurgebied
  • Dicht bij Aken

Deze website is 2-talig duits/nederlands omdat dit prachtige huis in een tweetalig gebied ligt. Zie voor meer informatie over dit prachtige gebied onder het kopje ligging.

De verkoopster is een Duitse architekte die al haar liefde en creativiteit in dit pand heeft gelegd. Net als vele Duitse inwoners in Vaals spreekt zij heel behoorlijk Nederlands.

Huistype: Vrijstaand woonhuis
Verdiepingen: 2
Woonoppervlakte ca.: 160 m²
Nuttige oppervlakte ca.: 200 m²
Grondstuk.1.000 m²:
Oplevering in overleg
Kamers: 5
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Parkeerplaatsen 3
Kosten
Koopprijs € 475.000 kk
Geen makelaarskosten
Bouwjaar 1996
Goed onderhouden
Luxe inrichting
Vloerverwarming
Aardgas
Energielabel B
Energiebehoefte 85 kWh/(m²*a)


 

 

Deze moderne vrijstaande woning met energielabel B, werd op zeer solide wijze gebouwd in 1996. Ze wordt omringd door een recreatiegebied met uitzicht op het prachtige Limburgse heuvelland..
Bijzonder opmerkelijk is de open stijl van het huis met split levels (split-level). De woon-eetkamer is deels van vloer tot plafond ramen en deuren elementen voorzien, die bieden niet alleen voor lichte kamers, maar ook voor energie-efficiëntie, met name in de koude wintermaanden.

Een gedeeltelijke kelder van ongeveer 25 vierkante meter biedt extra bergruimte en een kleine werkplaats.

Onder de niet-kelder gedeelten van het huis zijn geïsoleerde kruipruimte. Een tuinhuis herbergt tuingereedschap en tuinmeubelen, een extra aangrenzende overdekte schuilplaats beschikbaar voor de opslag van hout en fietsen accommodatie klaar.

Er zijn 3 slaapkamers beschikbaar, de logeerkamer / kantoor kan ook worden gebruikt als een 4e slaapkamer. In een van de slaapkamers is er een extra slaapzolder.

Luxe inrichting

De woon- en badkamers zijn uitgerust met vloerverwarming en tegels, de slaapkamers met laminaat en radiatoren. De keuken is het middelpunt van het huis, met granieten aanrecht, gas en elektrisch fornuis en merk apparatuur en een ingebouwde biertap ontworpen om comfort te bieden. Aangrenzend aan de keuken is een ruim bemeten wasruimte uitgerust met een elektrisch fornuis, spoelbak, vriezer, koelkast wandrekken en kasten en kan worden gebruikt als extra keuken. De wasmachine en droger vinden hier ook hun plaats. De hal en de slaapkamers hebben inbouwkasten geïntegreerd. In de woonkamer geeft de open haard met glazen deuren comfortabele warmte op koele avonden. Daartoe bestaat de mogelijkheid van een tweede schoorsteen op het terras ook met open haard uitrusting. De recent geïnstalleerde alarmsysteem (Trust) zorgt voor veiligheid.Contact: M. Keller Knuth, 0049-176 9601 1551

email: margretkk@online.nl